top of page

El Benjamín C no pot amb un rival superior fisicament.

CANOVELLES A - BENJAMÍ C (11-0)

El Benjamí C tenia aquesta setmana un partit molt complicat davant d'un Benjamí A de segon any. En aquest cas viatgem fins al Municipal de Canovelles. El partit es va disputar a les 10 del matí d'un dia molt assolellat i amb un agradable clima per a la disputa d'un partit de futbol.

El primer quart es va disputar de poder a poder. El rival malgrat la seva superioritat física, no aconseguia trobar la porteria visitant. Mentre, els nostres jugadors intentaven fer tot allò que s'havia comentat abans de sortir al camp. Tot anava perfecte, fins que en el minut 9 un gol local després d'un error en una transició donava l'1-0 local.

En la següent jugada només treure de centre, en un altre error de passada donava el 2-0.

El Segon quart seria fatídic per al nostre Benjamí C. En menys de 7 minuts els locals s'anaven a posar amb un resultat de 6-0 per arribar a la mitja part. Durant aquesta cambra els benjamins van baixar les mans en rebre el tercer gol i vam estar uns minuts perduts totalment en el camp.

Començàvem la tercera cambra amb bones intencions, però en aquesta ocasió el físic va fer rebre 3 gols més malgrat el bon posicionament dels verds en el terreny de joc.

Amb un 10-0 arribàvem a l'última cambra. Parlem amb els petits i intentem que es llevessin una mica el complex d'inferioritat física, intentat que el futbol amb els peus fos superior a un rival que basava el seu futbol en el joc directe i físic. I així va ser, els petits van mostrar ja sense complexos que amb la pilota en els peus, si volen, poden jugar millor que un rival superior fisicament.

En aquesta última part la Juve va ser superior. Vam tenir l'oportunitat de marcar fins a 4 gols en jugades començades des de la nostra àrea, tocant la pilota. Però la sort no ens va ajudar. Vam xutar dues pilotes al travesser. Però al final el premi del gol no va arribar.

El més important d'aquest segon partit és que vam poder veure que en moments concrets, quan ens llevem els temors i l'equip toca la pilota. Som un equip de primer any, però amb molt futbol. Cal millorar molts vicis i tàcticament a l'equip encara li falta molt. Però el treball de formació és de dos anys i aquest primer any és totalment d'aprenentatge per formar allò que volem. Gran treball dels nois malgrat el resultat.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page