top of page

Arnau Marín heroi a Horta en la victòria del Juvenil A

HORTA, U.AT.,B - JUVENIL A (1-4)

Un diumenge a les 20h no és la millor hora pel futbol juvenil. Potser si per veure el futbol per la televisió, però poc més. Aquest era un dels handicaps als quals s'enfrontava el Juvenil A en la seva visita a Horta, després de sumar els tres primers punts a casa en la primera jornada de Lliga. Malgrat l'inconvenient de l'horari i jugar contra un rival no conegut, els verds van imposar el seu ritme i van mostrar que el grup aquesta temporada està ben preparat per a aquesta nova categoria. Arnau Marín amb els seus tres gols va ser protagonista. Però no cal obviar que el grup va ser molt intens i aprofito molt bé les seves jugades d'atac i transicions, a més de ser forta en defensa. Un partit que tant de bo s'hagués pogut veure per la tele, ja que el ritme i el bon joc dels verds va ser molt destacat. Després d'acabar aquesta segona jornada el Juvenil A suma 6 de 6. L'objectiu és clar, gaudir de la categoria i de moment en els dos primers partits l'equip ha demostrat que té ganes de gaudir i fer gaudir.

Us deixem imatges del partit.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page