top of page

Naufragi de l´Amateur a Pineda

PINEDA DE MAR - AMATEUR (2-0)

El nostre Amateur arribava a Pineda amb bones sensacions. Malgrat que el Municipal de Pineda és un camp sempre complicat per als verds. En aquesta ocasió ho va tornar a ser. En la primera meitat ni la intensitat, ni el joc va ser el que hi haguera de ser. Això ho van aprofitar els locals per a ser contundents en atac i dominar amb força les pilotes dividides. Amb aquesta contundència dels locals va ser més que suficient perquè el nostre Amateur no pogués sumar cap punt. Caldrà esperar a la setmana vinent per a tornar a recuperar sensacions.

Us deixem dues images del partit, que ens envia Ramon Serra.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page