top of page

Reacció a temps del Cadet A

SANTVICENTÍ CF - CADET A (3-3)

El Cadet A visitava el difícil camp de Santvicentí. El partit va ser desastrós per als verds pues en tan sols 12 minuts els locals havien ja endossat un 3-0 al nostre Cadet A. A partir d'aquest moment, tot es va calmar una mica i els verds van començar a realitzar un joc més habitual en ells. A més un gol de Nil en el minut 18 donava un mica d´al·licient de nou al partit. Abans d'arribar al descans arribaria el 3-2 obra d'Arnau i donava il·lusions de cara a la segona part. En la segona part, el partit es va endurir, doncs els verds van intentar aconseguir tenir més el control i aconseguir l'empat. Mentre els locals ordenats i cercant més les contres van jugar bé el seu joc i van posar molta oposició als verds. Fruit de la insistència i el control, va arribar el gol de nou obra de Nil Sala. A partir d'aquest moment i amb el 3-3 van arribar els nervis. Els locals mancant pocs minuts per al final es van quedar amb 10 jugadors, però encara així van aconseguir salvar els mobles davant del nostre Cadet A.

Us deixem unes fotos del partit obra de Lidia Martínez


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page