top of page

Els minuts inicials condemnen al Juvenil A

ESCOLA LLAVANERES - JUVENIL A (2-1)

El Juvenil A no va poder sumar un bon resultat en la seva visita a un camp propici com era el de Llavaneres. A pesar que els locals no havien començat gens bé la lliga, van realitzar un partit molt complet i seriós davant del nostre juvenil. És cert que la sort va ajudar als locals que en el minut 6 ja es posaven per davant en el marcador. Aquest gol seria important, doncs a partir d'aquest mateix moment el plantejament de tots dos equips va canviar i se li va fer molt costa amunt aconseguir ocasions al nostre Juvenil A. La primera meitat va acabar amb l'1-0. La segona part va començar com l'inici del partit ja que en el minut 47 els locals tornava aprofitar una ocasió per a marcar el 2-0 i deixar quasi KO al nostre Juvenil A. Malgrat tot els verds ho van intentar fins al final i un gol en el minut 75 d'Alex Primitivo va fer que hi hagués una mica d'intriga fins a la xiulada final. Malgrat això, no va poder ser i el nostre juvenil A va perdre 3 punts importants que els deixen en la zona mitjana de la taula classificatòria.

Us deixem algunes fotos que ens envia Lidia Martínez


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page