top of page

Empat d´infart del Benjamí B davant el Vilassar de Dalt.

BENJAMÍ B - VILASSAR DALT (1-1)

Empat d'infart del Benjamí B davant el Vilassar de Dalt per 1-1. Un partit que ha arrancat amb el control del Vilassar que ha sabut aprofitar per encetar el marcador en el 1r quart mentre els verds intentaven situar-se. A partir del 2n quart els verds han posat la directa i han potenciat la seva presència en el camp amb un bon joc d'equip tant d'atac,de defensa, com a la porteria i han lluitat per aconseguir l'empat al 3r quart després de varies ocasions fallides. L'últim quart ha estat molt renyit i emocionant, ja que tots dos equips es disputaven una important victòria a la classificació que haurà d'esperar.

Molt bon partit Benjamí B. Felicitats!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page