top of page

El Benjamí C millora però no pot amb el Sant Celoni

BENJAMÍ C - SANT CELONI (3-7)

El Benjamí C, té una temporada molt complicada al davant.

Sent l'únic equip de primer any del grup de segona divisió, la tasca de salvar la categoria serà complicada. Però no per això ho deixarem d'intentar. Ens enfrontàvem a un rival que solament havia guanyat un partit però que ens va tornar a guanyar en els últims minuts per força. El partit va començar molt equilibrat i encara que no varem jugar el nostre millor partit sempre vam estar en el partit. Al final a l´últim quart perdent per 2-4 varem intentar pujar una mica més a l´átac però la força rival ens va acabar doblegant i vam acabar amb el definitiu 3-7 final. Malgrat això hi ha un gran grup de primer any i hem de seguir treballant per a anar millorant cada setmana davant d'equips majors en edat i experiència que nosaltres. Treballant de cara a fer un molt bon equip de cara al segon any. L'equip juga molt bé i competeix i això és el més important! Felicitats Benjamí C a continuar treballant!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page