top of page

Un Tiana efectiu guanya a un Aleví A que poc a poc es va fent a la categoria.

JUVENTUS ALEVÍ A 0-3 TIANA

Poc a poc sembla ser que ens anem acostumant en aquesta categoria tant dura i difícil.

Avui ens hem trobat al davant a un altre rival dur en el seu joc i tàctic, que va posar contra les cordes en nombroses ocasions al nostre porter, però que va saber resoldre esplèndidament lluint-se en la majoria de xuts a porteria del rival.

Encara que avui els nois han millorat bastant el joc tàcticament a diferència d'anteriors partits, segueixen amb la mateixa línea de joc tou i sobretot res agressius en el seu atac, amb un sol xut a porta i a pilota parada en tot el match, els hi falta molta més arpa, atac i moral que juga molt a la seva contra, per així poder disfrutar del futbol i també estar per algun lloc tranquil de la classificació.

Justa victòria d'un Tiana, poc brillant pero efectiu

VINGA JUVE VINGA! Una empenta...!

Fotos del partit per Irene Aranda


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page