El Cadet A, a sumar tres punts a un camp propici.

El cadet A aquesta setmana viatja a Sant Celoni per a intentar sumar tres punts que els situarien entre els quatre primers classificats i amb opcions de seguir lluitant pel campionat.

Després de la seva última victòria a casa davant del Calella, els verds intentaran seguir amb la ratxa de resultats i mostrar de nou la seva millor versió. El Sant Celoni un rival que malgrat estar encara en els inicis de lliga, sembla a priori un rival propici per a sumar els tres punts ja que els blanc-i-vermells solament han sumat una victòria des de l'inici de la Lliga regular. Passada el que passe esperem un bon resultat o com a mínim una bona trobada de tots dos equips, demostrant tots dos la seua qualitat futbolística.

El partit serà diumenge dia 5 a les 16:30 al camp Municipal de Sant Celoni.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts