top of page

La setmana fantàstica d´ Alex Primitivo.

Poques setmanes parlem d'un sol jugador. En aquest cas parlem d'un exemple per a molts altres nois del nostre club. Alex Primitivo, jugador que a passat per totes les categories del nostre club. Des de la Escoleta fins al Juvenil A i esperem que la pròxima temporada el puguem veure amb el nostre Amateur. Aquesta última setmana va ser sens dubte a Argentona el nostre jugador franquícia, aquell jugador que tenia la vareta màgica en els seus peus. Alex va marcar 5 gols en el mateix partit i gràcies als seus gols l'equip va acabar guanyant per 1-6 en el difícil camp d'Argentona. Sens dubte, els seus 5 gols mostren el bon treball de la resta del grup. Però sempre intentem destacar aquells jugadors que a més de ser senyal d'identitat i ADN del nostre club. Escriuen setmana rera setmana una miqueta més la història del mateix. Alex a començat la temporada de forma espectacular igual que el nostre Juvenil A, que estrena de nou categoria i està realitzant un inici de temporada molt esperançador. Esperem que durant moltes setmanes puguem seguir destacant jugadors com a Alex Primitivo pel seu gran treball dins del terreny de joc. Un bon exemple de jugador amb valors Juventus AC.

Felicitats Alex i felicitats Juvenil A! Força Juve!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page