Cadet A, intensitat fins el final i 3 punts merescuts a Sant Celoni.

November 7, 2017

 

Sant Celoni 2-4 Cadet A.

 

Molt bon partit el disputat al municipal de Sant Celoni. Un conjunt local que ha anat ha arribat al descans amb l'1-0 favorable, desplegant un joc molt intens, amb pressió alta i un atac molt ben estructurat. A la 2a, un xut llunyà ha sorprès al porter visitant, però pocs minuts més tard, la Juventus no s'ha rendit i ha aconseguit marcar 2 gols i posar l'empat al marcador. A falta de 15', una bona jugada de pilota aturada dels verds ha suposat el gol d'Ivan, el 2-3, i 5' més tard, un gran xut de Mayol ha sentenciat el gran partit disputat per ambdós equips. Destacar les ganes durant tot el partit i la capacitat d'adaptació del nostre cadet a, enhorabona per aquests 3 punts!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean