Gran victòria del Benjamí B a casa davant el Cabrils per 2-1.

November 7, 2017

BENJAMÍ B - CABRILS (2-1)

 

El Benjamí B planta cara i suma 3 importants punts a la classificació després de guanyar merescudament al Cabrils en un partit on el rival ha arrencat amb iniciativa i més atac,mentre els verds es posicionaven per encarrilar la jornada. Els locals han encetat el marcador en el 2n quart demostrant el seu caràcter i esforç, però abans del descans el Cabrils ha aconseguit empatar,deixant així emoció per als últims quarts.

Durant el 3r quart els verds han lluitat com guerrers per poder combatre al rival i han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gran gol de fora l'àrea. Sort que el Benjamí B no ha abaixat la guàrdia en cap moment perquè una falta en contra per cessió dins l'àrea ha fet tremolar l'avantatge en el marcador local durant uns moments i l'equip ha sabut resoldre molt bé fent pinya sota els tres pals. L'últim quart ha generat diferents ocasions i molts nervis ambdós equips i davant una queixa justificada de l'entrenafor local, l'àrbitre l'ha expulsat del partit.

Moltes felicitats Benjamí B! 3 punts més!!!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean