top of page

Cadet A, intensitat fins el final i 3 punts merescuts a Sant Celoni.

Sant Celoni 2-4 Cadet A.

Molt bon partit el disputat al municipal de Sant Celoni. Un conjunt local que ha anat ha arribat al descans amb l'1-0 favorable, desplegant un joc molt intens, amb pressió alta i un atac molt ben estructurat. A la 2a, un xut llunyà ha sorprès al porter visitant, però pocs minuts més tard, la Juventus no s'ha rendit i ha aconseguit marcar 2 gols i posar l'empat al marcador. A falta de 15', una bona jugada de pilota aturada dels verds ha suposat el gol d'Ivan, el 2-3, i 5' més tard, un gran xut de Mayol ha sentenciat el gran partit disputat per ambdós equips. Destacar les ganes durant tot el partit i la capacitat d'adaptació del nostre cadet a, enhorabona per aquests 3 punts!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page