top of page

Gran victòria del Benjamí B a casa davant el Cabrils per 2-1.

BENJAMÍ B - CABRILS (2-1)

El Benjamí B planta cara i suma 3 importants punts a la classificació després de guanyar merescudament al Cabrils en un partit on el rival ha arrencat amb iniciativa i més atac,mentre els verds es posicionaven per encarrilar la jornada. Els locals han encetat el marcador en el 2n quart demostrant el seu caràcter i esforç, però abans del descans el Cabrils ha aconseguit empatar,deixant així emoció per als últims quarts.

Durant el 3r quart els verds han lluitat com guerrers per poder combatre al rival i han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gran gol de fora l'àrea. Sort que el Benjamí B no ha abaixat la guàrdia en cap moment perquè una falta en contra per cessió dins l'àrea ha fet tremolar l'avantatge en el marcador local durant uns moments i l'equip ha sabut resoldre molt bé fent pinya sota els tres pals. L'últim quart ha generat diferents ocasions i molts nervis ambdós equips i davant una queixa justificada de l'entrenafor local, l'àrbitre l'ha expulsat del partit.

Moltes felicitats Benjamí B! 3 punts més!!!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page