top of page

El cadet A es fica a la "pomada"

CADET A - ARGENTONA (4-0) Victòria important del Cadet A davant de l'Argentona. Important doncs l'Argentona venia d'un inici de temporada irregular, però tots sabem la rivalitat i competitivitat que hi ha als partits entre aquests dos equips. El cadet A es va mostrar sòlid i contundent i ja en la primera meitat es va anar als vestidors amb un resultat de 2-0, amb gols de Juli i Arnau Mayol. La segona meitat va ser semblant i l'efectivitat verda es va veure traduïda amb dos gols més de Marchena i Ivan Llopis. Amb el 4-0 el Cadet A es fica en la pomada pel primer lloc. Així queda la classificació a la part alta:

GRANOLLERS. 18 punts

VILASSAR MAR. 16 punts *un partit menys

MOLLET. 16 punts

JUVENTUS AC. 16 punts

Us deixem fotos del partit:


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page