top of page

Tres punts més a Arenys de Mar

ARENYS DE MAR - JUVENIL A (1-3)

El juvenil A va realitzar de nou un partit molt solvent a casa d'un rival difícil com era l'Arenys de Mar. Els verds van mostrar una vegada més una bona versió i ja en la primera meitat van marcar dos gols, obra d'Alex Primitiu i Salva Esquerra. La segona part va ser una mica més igualada quant a gols, ja que els locals van intentar intimidar una mica més la porteria visitant. Però gràcies a l'esforç de tot el grup els verds van tornar a sumar tres punts que els deixen en una posició molt còmoda en la taula classificatòria.

Fotos del partit:


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page