El Benjamí B s'embutxaca una victòria més a casa davant l'Aqua hotel per 3-1.

BENJAMÍ B - AQUA HOTEL B (3-1)

El Benjamí B s'embutxaca una victòria més a casa davant l'Aqua hotel per 3-1.

Jornada marcada per la lluita constant de l'equip local que ha encetat el marcador en el 1r quart agafant així més confiança per encarrilar el partit. No ha sigut fins al 3r quart que el Benjamí B ha sortit decidit a guanyar i ha exhibit un joc combinatiu i molt actiu davant un rival que, tot i haver escurçat distàncies, no ha sigut capaç d'aturar a l'equip verd per emportar-se els 3 punts merescudament. Felicitats nois!!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean