Merescuda victòria del Benjamí B per 2-1 contra el Sistrells C.F B

November 30, 2017

 

Merescuda victòria del Benjamí B per 2-1 contra el Sistrells C.F B

 

El Benjamí B ha sortit aquest cap de setmana amb totes les seves armes per emportar-se els 3 punts i ho ha aconseguit amb molt bona nota. Jornada plena d'oportunitats per als verds davant un rival que ha patit diferents ocasions de gol, un joc defensiu i ofensiu sòlid i un sota pals molt encertat. La Juve ha obert el marcador al 1r quart donant així molta confiança a l'equip i, tot i que el Sistrells ha barallat i ha aconseguit empatar en els primers minuts del 2n quart, els de Mataró han mantingut el cap fred i han seguit lluitant fins a marcar el gol definitiu en els últims segons del 3r quart. Durant el darrer quart del partit els verds han seguit endollats per conservar el resultat i s'han embutxacat la victòria. 3 punts més molt importants que ens col.loquen en 2a posició a la classificació a només 2 punts del líder.

Felicitats Benjamí B!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean