top of page

Merescuda victòria del Benjamí B per 2-1 contra el Sistrells C.F B

Merescuda victòria del Benjamí B per 2-1 contra el Sistrells C.F B

El Benjamí B ha sortit aquest cap de setmana amb totes les seves armes per emportar-se els 3 punts i ho ha aconseguit amb molt bona nota. Jornada plena d'oportunitats per als verds davant un rival que ha patit diferents ocasions de gol, un joc defensiu i ofensiu sòlid i un sota pals molt encertat. La Juve ha obert el marcador al 1r quart donant així molta confiança a l'equip i, tot i que el Sistrells ha barallat i ha aconseguit empatar en els primers minuts del 2n quart, els de Mataró han mantingut el cap fred i han seguit lluitant fins a marcar el gol definitiu en els últims segons del 3r quart. Durant el darrer quart del partit els verds han seguit endollats per conservar el resultat i s'han embutxacat la victòria. 3 punts més molt importants que ens col.loquen en 2a posició a la classificació a només 2 punts del líder.

Felicitats Benjamí B!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page