top of page

Últims dies per apuntar-se a les nostres Jornades de Tecnificació. Encara hi han places!!

En els pròxims dies es tanquen les inscripcions per a les nostres Jornades de tecnificació. Malgrat això encara ens queden algunes places disponibles que es tancaren aquesta mateixa setmana. Si esteu interessats aquests dies podeu encara passar per les nostres instal·lacions per a demanar informació o parlar directament amb Manel Cucurell per a apuntar-vos. També podeu baixar-vos des de la nostra web el full d'inscripció.

Per baixar el full d´inscripció aneu a la pagina INICI de la nostra web.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page