Estrenem l’any amb victòria del Benjamí B al camp del POMAR C.D per 0-5 .

Tot i no haver estat un partidàs a nivell tècnic, l'equip verd ha tingut controlat el partit en tot moment. La jornada ha arrencat bastant insípida per part de tots dos equips, amb poques oportunitats de gol per part dels verds i cap arribada per part de l'equip local. És en el 2n quart quan el Benjamí B amb rodatge, més dinamisme i constància per part de tot l'equip, aconsegueix encetar el marcador i col·locar-lo 0-2 (1r gol en PP) abans de la mitja part. Sense complicacions durant el 3r quart però, arribat el tram final del de la jornada, l'equip verd ha posat la directa i ha sentenciat el partit amb 3 gols més.

Amb aquesta victòria i amb l'empat del nostre rival directa, el Benjamí B es col·loca 1r classificat a la Lliga.

Moltes felicitats nois!!!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean