top of page

El Cadet A trenca la seva mala ratxa!

PREMIA DE MAR - CADET A (1-4)

El Cadet A jugava davant d'un rival de la zona baixa. Era un bon partit per a tornar a trobar sensacions, després d'una mala ratxa en els últims 5 partits. Dit i fet. Els verds van sortir molt endollats i amb la intenció de fer oblidar els resultats de l'últim mes. Als 5 minuts de partit Radu marcava el 0-1 i semblava que tot havia canviat. Però poc va durar aquest inici, quan el Premia als 15 minuts es tornava a ficar en el partit amb l'empat a 1. La alegria va durar poc per als locals, doncs tan sols dos minuts després Arnau va difuminar tots els dubtes aconseguint l'1-2 i 5 minuts després, de nou Arnau trencava definitivament el partit amb l'1-3. A partir d'aquest moment, partit intens però amb més control dels verds. Finalment i ja en la segona part Ivan Marchena aconseguia marcar el definitiu 1-4 i els tres punts eran per els de Mataró.

CLASSIFICACIÓ:

http://fcf.cat/classificacio/1718/futbol-11/cadet-primera-divisio/grup-4

FOTOS:


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page