Gran victòria del Benjamí B contra el Mataró CEE.

January 23, 2018

BENJAMÍ B - MATARÓ C.E.E. (3-2)

 

Aplaudida victòria del Benjamí B a casa contra el Mataró C. E. E, per 3-2 en una trobada plena d'expectació. Els verds han saltat al camp amb força i nervi, però no és fins el minut 11 que un xutàs de falta de la Juve des de casi mig camp ha encetat el marcador insuflant encara més energia als verds. Al 2n quart, el rival no remunta i, tret d'un xut al travesser, no crea massa perill permetent que la Juve marqui un gol de vaselina molt encertat. Amb la il·lusió de la victòria tan a prop, la mitja part sembla inoportuna. A la tornada al joc, els rivals, més concentrats, posen a prova la perícia del porter amb dos xuts de falta perfectament aturats. El 4rt quart arrenca molt emocionant i la Juve aconsegueix consolidar el marcador amb el 3er gol que dóna tanta tranquil·litat a l'equip, que amb pocs minuts de diferència encaixa dos gols fruit de confusions dins l'àrea (minut 45 i minut 47). Així doncs, el resultat, tot i que no ha pogut ser tan lluït com semblava, segueix mantenint l'equip a la primera posició de la classificació. Un partit pel qual hauríem pagat entrada. Ànims per seguir amb força Juve!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean