Emocionant victòria del Benjamín B a Masnou CD

January 31, 2018

 

EMOCIONANT I RENYIDA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ B PER 2-3 AMB EL MASNOU C.D

Tot i no haver jugat un dels seus millors partits, el Benjamí B ha arrencat amb un clar domini durant el primer quart amb moltes ocasions de gol però amb la mala sort de no haver pogut estrenar el marcador, mentre que el rival, que ha anat a remolc dels verds, ha sabut avançar-se en el marcador amb una única arribada en l'últim minut (1-0).

A partir del 2n quart la jornada ha estat més renyida i el Masnou C.D s'ha posat les piles i ha tingut algunes oportunitats, però no ha estat suficient per ells i ha sigut la Juve qui ha aprofitat el moment i, en una sortida de córner, ha igualat el marcador (1-1), i just abans de finalitzar el temps reglamentari, s'ha avançat en el marcador (1-2) en el rebot d'un penal xiulat a favor.

Després de la mitja part els nervis estaven cada cop més presents ambdós equips per emportar-se la victòria del partit. L'equip local ha aconseguit empatar (2-2) amb un gol desafortunat però els verds no han llençat en cap moment la tovallola, i l'han clavat aconseguint un 2-3 pocs minuts abans de finalitzar la jornada.

Un cop més, moltes felicitats Benjamí B! Aneu per bon camí.

 

Videos de dos gols del partit

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean