top of page

Emocionant victòria del Benjamín B a Masnou CD

EMOCIONANT I RENYIDA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ B PER 2-3 AMB EL MASNOU C.D

Tot i no haver jugat un dels seus millors partits, el Benjamí B ha arrencat amb un clar domini durant el primer quart amb moltes ocasions de gol però amb la mala sort de no haver pogut estrenar el marcador, mentre que el rival, que ha anat a remolc dels verds, ha sabut avançar-se en el marcador amb una única arribada en l'últim minut (1-0).

A partir del 2n quart la jornada ha estat més renyida i el Masnou C.D s'ha posat les piles i ha tingut algunes oportunitats, però no ha estat suficient per ells i ha sigut la Juve qui ha aprofitat el moment i, en una sortida de córner, ha igualat el marcador (1-1), i just abans de finalitzar el temps reglamentari, s'ha avançat en el marcador (1-2) en el rebot d'un penal xiulat a favor.

Després de la mitja part els nervis estaven cada cop més presents ambdós equips per emportar-se la victòria del partit. L'equip local ha aconseguit empatar (2-2) amb un gol desafortunat però els verds no han llençat en cap moment la tovallola, i l'han clavat aconseguint un 2-3 pocs minuts abans de finalitzar la jornada.

Un cop més, moltes felicitats Benjamí B! Aneu per bon camí.

Videos de dos gols del partit


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page