Cadet A: S´escapen tres punts al Camp del Granollers

February 7, 2018

Granollers 4-1 Cadet A.

 

S'escapen 3 punts al municipal de Granollers. El Juventus es va avançar al marcador a pocs minuts d'iniciar-se el partit, sortint amb un sistema de joc diferent, més atent al joc de pilota del contrari. L'alegria va durar poc, al cap de 10 minuts els locals van conseguir arribar a la xarxa en 3 ocasions, anant al descans amb un resultat molt favorable de 3 a 1. A la 2a part, el Juventus va intentar tenir més la pilota i anar a pel partit però sense èxit, rebent el definitiu 4rt gol i deixant fora de combat al nostre cadet. La categoria és complicada però encara s'stà en bones posicions a la taula. Ànims nois!!

 

Fotos d´arxiu

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean