top of page

Cadet A: S´escapen tres punts al Camp del Granollers

Granollers 4-1 Cadet A.

S'escapen 3 punts al municipal de Granollers. El Juventus es va avançar al marcador a pocs minuts d'iniciar-se el partit, sortint amb un sistema de joc diferent, més atent al joc de pilota del contrari. L'alegria va durar poc, al cap de 10 minuts els locals van conseguir arribar a la xarxa en 3 ocasions, anant al descans amb un resultat molt favorable de 3 a 1. A la 2a part, el Juventus va intentar tenir més la pilota i anar a pel partit però sense èxit, rebent el definitiu 4rt gol i deixant fora de combat al nostre cadet. La categoria és complicada però encara s'stà en bones posicions a la taula. Ànims nois!!

Fotos d´arxiu


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page