VICTÒRIA ESPLAIADA DEL BENJAMÍ B A CASA AMB EL CIRERA PER 5-0.

El partit ha arrencat amb un joc bastant dispers ambdós equips i els verds no acabaven de situar-se. Per sort, els de casa han sabut aprofitar una oportunitat i finalment ha sigut el rival qui ha materialitzat el gol en pròpia porta (1-0). A partir d'aquest moment el Benjamí B ha començat a estar més motivat i més present en el camp, i ja en el segon quart ha començat a dominar el joc i s'ha posat les piles generant perill amb diferents ocasions de gol que no acabaven d'entrar fins que, en una sortida de corner, el Cirera ha tornat a marcar en pròpia porta (2-0) donant així més força als verds.

Després de la mitja part la Juve ha sortit amb més potència a rematar la jornada amb un joc molt més combinatiu , i ha anotat 3 fantàstics gols més en qüestió de 10 minuts (5-0).

Una setmana més continuem líders a la classificació.

Felicitats Benjamí B!!

Força Juve!!

Foto del partit


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean