top of page

VICTÒRIA ESPLAIADA DEL BENJAMÍ B A CASA AMB EL CIRERA PER 5-0.

El partit ha arrencat amb un joc bastant dispers ambdós equips i els verds no acabaven de situar-se. Per sort, els de casa han sabut aprofitar una oportunitat i finalment ha sigut el rival qui ha materialitzat el gol en pròpia porta (1-0). A partir d'aquest moment el Benjamí B ha començat a estar més motivat i més present en el camp, i ja en el segon quart ha començat a dominar el joc i s'ha posat les piles generant perill amb diferents ocasions de gol que no acabaven d'entrar fins que, en una sortida de corner, el Cirera ha tornat a marcar en pròpia porta (2-0) donant així més força als verds.

Després de la mitja part la Juve ha sortit amb més potència a rematar la jornada amb un joc molt més combinatiu , i ha anotat 3 fantàstics gols més en qüestió de 10 minuts (5-0).

Una setmana més continuem líders a la classificació.

Felicitats Benjamí B!!

Força Juve!!

Foto del partit


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page