top of page

Victòria del Benjamí B a casa davant la Fundació Hermes per 3-0

Partit poc lluit d'ambdós equips que ha començat amb un control bàsic de l'equip visitant mentre que els verds, una mica espessos, intentaven situar-se per agafar les rendes del partit.

No ha sigut fins a l'últim minut del 2° quart quan el Benjamí B s'han avançat en el marcador (1-0) gràcies a un gol de penal xiulat per unes mans del rival. Després del descans l'equip verd ha sortit més motivat i amb una marxa més al camp per intentar posar-se el partit a la butxaca controlant el joc, generant ocasions i treballant un joc combinatiu per ampliar més l'avantatge amb l'Hermes i sentenciar el partit. Ho ha aconseguit marcant el 2-0 amb un magnífic gol de cap després d'un pal al travesser al 3r quart i el 3-0 a l'últim quart del partit, mentre que el rival no ha generat perill significatiu al sota pals local en tota la jornada.

Una setmana més seguim líders a la Classificació. Moltes Felicitats Benjamí B!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page