Empat catastròfic del Benjamí B davant un Masnou AT per 1-1

February 27, 2018

Empanada de l'equip verd on el descontrol, la falta de concentració i l'actitud han sigut els protagonistes. Sort que, tot i que la batuta del joc l'ha portat el Masnou AT durant gairebé tota la jornada, els verds no han tingut gran perill en el sota pals i han pogut rascar un punt.

Quan faltaven 5 minuts per al final del partit, l'equip local s'ha avançat en el marcador (1-0) deixant així bastant encarrilat el resultat, tenint en compte el mal partit que venia fent el Benjamí B. Per sort, aquest gol els hi ha caigut com un gerro d'aigua freda als jugadors verds i han canviat radicalment el xip posant-se les piles per aconseguir canviar el resultat. Dit i fet! Un minut després el Benjamí B empatava el partit després d'un xut de falta (1-1). Llàstima que la Juve s'ha despertat tard i no hi ha hagut temps suficient per poder rematar el partit.

Una setmana més mantenim el lideratge a la classificació però aquest empat ens ha costat retallar distància amb el segon classificat.

Vamos Juve!!!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean