top of page

Empat catastròfic del Benjamí B davant un Masnou AT per 1-1

Empanada de l'equip verd on el descontrol, la falta de concentració i l'actitud han sigut els protagonistes. Sort que, tot i que la batuta del joc l'ha portat el Masnou AT durant gairebé tota la jornada, els verds no han tingut gran perill en el sota pals i han pogut rascar un punt.

Quan faltaven 5 minuts per al final del partit, l'equip local s'ha avançat en el marcador (1-0) deixant així bastant encarrilat el resultat, tenint en compte el mal partit que venia fent el Benjamí B. Per sort, aquest gol els hi ha caigut com un gerro d'aigua freda als jugadors verds i han canviat radicalment el xip posant-se les piles per aconseguir canviar el resultat. Dit i fet! Un minut després el Benjamí B empatava el partit després d'un xut de falta (1-1). Llàstima que la Juve s'ha despertat tard i no hi ha hagut temps suficient per poder rematar el partit.

Una setmana més mantenim el lideratge a la classificació però aquest empat ens ha costat retallar distància amb el segon classificat.

Vamos Juve!!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page