top of page

Partit molt disputat entre el Cadet A i el Mollet amb empat sense gols.

Cadet A 0-0 Mollet.

Partit important per als verds, que venien de sumar 3 punts contra el Cirera. Ha sigut un partit molt disputat física i tàcticament on els visitants s'han vist ofegats i superats per el Juventus, que no ha tingut sort de cara a porteria. Tot i això, el Mollet ha disposat d'algunes ocasions i els últims minuts ha apretat fort, obligant als locals a replegar línies. Molt bon partit vist al municipal Can Xalant. A seguir així cadet! Setmana que ve contra el Mataró!

Us deixem les fotos del partit.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page