Àmplia victòria del Benjamí B davant l'Argentona a Can Xalant.

March 6, 2018

 

Partit fàcil per a l'equip verd, ja que des del primer moment ha controlat la posició de la pilota i ha marcat el joc, tot i no haver jugat el seu millor partit. L'equip verd ha encetat la llauna en el minut u (1-0) i tot ha vingut rutllat a partir d'aquest moment. Hi ha hagut moltes ocasions de gol que no s'han pogut materialitzar però a la mitja part el marcador era ja de 4-0. La jornada s'ha desencadenat de manera desaforada per l'equip local, ja que l'Argentona no ha generat gens de perill a la porteria local i, al final del partit, el marcador ha acabat amb un 10-0. Seguim una setmana més líders a la classificació de la lliga i seguim treballant per al proper partit... Vinga Juve!!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean