top of page

Àmplia victòria del Benjamí B davant l'Argentona a Can Xalant.

Partit fàcil per a l'equip verd, ja que des del primer moment ha controlat la posició de la pilota i ha marcat el joc, tot i no haver jugat el seu millor partit. L'equip verd ha encetat la llauna en el minut u (1-0) i tot ha vingut rutllat a partir d'aquest moment. Hi ha hagut moltes ocasions de gol que no s'han pogut materialitzar però a la mitja part el marcador era ja de 4-0. La jornada s'ha desencadenat de manera desaforada per l'equip local, ja que l'Argentona no ha generat gens de perill a la porteria local i, al final del partit, el marcador ha acabat amb un 10-0. Seguim una setmana més líders a la classificació de la lliga i seguim treballant per al proper partit... Vinga Juve!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page