Àmplia victòria del Benjamí B davant l'Argentona a Can Xalant.

Partit fàcil per a l'equip verd, ja que des del primer moment ha controlat la posició de la pilota i ha marcat el joc, tot i no haver jugat el seu millor partit. L'equip verd ha encetat la llauna en el minut u (1-0) i tot ha vingut rutllat a partir d'aquest moment. Hi ha hagut moltes ocasions de gol que no s'han pogut materialitzar però a la mitja part el marcador era ja de 4-0. La jornada s'ha desencadenat de manera desaforada per l'equip local, ja que l'Argentona no ha generat gens de perill a la porteria local i, al final del partit, el marcador ha acabat amb un 10-0. Seguim una setmana més líders a la classificació de la lliga i seguim treballant per al proper partit... Vinga Juve!!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean