top of page

Derrota del Cadet A al camp del EF Mataró.

Mataró 3-0 Cadet A.

Dura derrota del cadet al municipal de Mataró, on es va veure sorprès per un sistema de joc dels rivals que fins gairebé la mitja part no van saber neutralitzar. El Mataró va aconseguir arribar al descans amb l'1-0. En la represa, el Juventus va sortir amb més ganes i treballant millor però una jugada aïllada en defensa va permetre marcar el 2n als locals. El 3r va arribar d'un penal i expulsió del porter dels verds per un xoc amb el davanter. Un entrebanc a la ratxa del cadet però que no ha de suposar res greu, i seguir lluitant com ho està fent. Ànims!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page