top of page

Remuntada del Cadet A contra un Santvicentí molt combatiu.

CADET A - SANTVICENTI (6-3)

El Cadet A jugava contra l'últim classificat a casa. A simple vista semblava un partit senzill. Però al final els verds van haver de posar-se les piles i remuntar un partit que va començar molt bé per als últims classificats.

En els primers 20 minuts el resultat era d'un 0-2 a favor del Santvicentí i semblava que els locals no acabaven de reaccionar. No va ser fins a la mitja hora de partit que el Cadet A va començar a despertar i en poc més d'un minut aconseguia empatar a 2 gols. A partir d'aquest moment tot va començar a ser tal com s'esperava i els verds van dominar amb claredat tota la segona part. Així van arribar els gols fins al 6-2. Just abans d'acabar la trobada el Santvicentí aconseguia un altre gol i acabava el partit amb el 6-3 final.

Amb aquest resultat, el Cadet A, es manté entre els 6 primers classificats, però ja lluny dels llocs que donen accés a un possible ascens.

La setmana vinent viatgen fins a Calella, per a enfrontar-se a un rival en principi assequible per classificació. Però com va demostrar el Santvicentíaquesta setmana, caldrà treballar dur per a portar els 3 punts per a Mataró.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page