Superioritat de l'Aleví B davant de la Fund.Priv. Hermes.

ALEVÍ B - FUNDACIÓ PRIVADA HERMES (7-1)

L'Aleví B segueix amb la seua imparable temporada després de guanyar per 7-1 a la Fundació Privada Hermes. El partit va ser plàcid per a un Aleví B superior des del primer minut on ja va aconseguir l'1-0 obra de Jan Mas que segueix encapçalant la taula de golejadors del grup. A partir de l'1-0 el rival va aconseguir entrar una mica més en el partit i va lluitar per aconseguir algun gol, arribant al final de la primera part per 3-1.

La segona part va ser diferent i els verds van ser molt més afortunats de cara a gol aconseguint acabar el partit per 7-1. Amb aquest resultat l'Aleví B segueix empatat en la primera posició amb el Aqua Hotel, tots dos amb 52 punts.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts