top of page

Superioritat de l'Aleví B davant de la Fund.Priv. Hermes.

ALEVÍ B - FUNDACIÓ PRIVADA HERMES (7-1)

L'Aleví B segueix amb la seua imparable temporada després de guanyar per 7-1 a la Fundació Privada Hermes. El partit va ser plàcid per a un Aleví B superior des del primer minut on ja va aconseguir l'1-0 obra de Jan Mas que segueix encapçalant la taula de golejadors del grup. A partir de l'1-0 el rival va aconseguir entrar una mica més en el partit i va lluitar per aconseguir algun gol, arribant al final de la primera part per 3-1.

La segona part va ser diferent i els verds van ser molt més afortunats de cara a gol aconseguint acabar el partit per 7-1. Amb aquest resultat l'Aleví B segueix empatat en la primera posició amb el Aqua Hotel, tots dos amb 52 punts.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page