top of page

El Benjamí B s'imposa sense problema al Tiana per 3-0

TIANA - BENJAMÍ B (3-0)

Jornada tranquil·la i sense sorpreses on els verds han controlat el joc en tot moment i han aconseguit superar a un rival que no ha donat cap complicació. El Benjamí B ha marcat territori només començar el partit obrint la llauna gràcies a una sortida de banda i una gran rematada que ha acabat en gol (1-0). Tot i que l'equip verd ha portat la batuta, no ha sigut fins després de la mitja part que l'equip s'ha mostrat més actiu i ha emprat un joc més combinatiu cosa que ha ajudat ha aconseguir una victòria més àmplia per 3-0. Felicitats Benjamí B!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page