top of page

No hi ha resultat sense actitud, derrota del Cadete A a Argentona en un partit per obligar.

Argentona 3-1 Cadet A.

No hi ha resultat sense actitud. Un partit on, a priori, el Juventus n'era el favorit però això va jugar en contra seva, fent que sortissin amb una actitud negativa i molt llunyana de la que es van trobar davant. Un Argentona que presionava la sortida de pilota amb un sistema 4-4-2, de forma que costava als visitants treure la pilota controlada.

A més, els locals se sentien còmodes arreplegant línies i jugant de forma directa, sense complicacions, i així van arribar els gols. 1a part 1-0, amb un gol de rebot i a poc d'iniciar la 2a part, una falta a la frontal va acabar traspassant la barrera i noquejant les opcions de remuntada del Juventus. A la desesperada van situar el 2-1 al marcador, però van acabar encaixant el 3r en una altra acció a pilota parada, a l'últim minut del partit.

Va quedar demostrat que l'actitud és clau per treballar i rendir el màxim, independentment d'endur-se la victòria o no. A seguir treballant per estar a la part alta de la taula!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page