top of page

Victòria pels pèls del Benjamí B contra el Vilassar de Mar, U.E. C.

El partit, que va quedar amb marcador 1-0, va estar plagada d'intents de gol, xuts a porta i córners per part dels verds, que arribaven sense massa problema a l'àrea dels vilassarencs però sucumbien a la ferma defensa visitant. El gol no va arribar fins un minut abans de la mitja part i, tot i semblar que podria donar una mica d'oxigen als de la juve, no es va aconseguir augmentar el resultat, ans al contrari, les ocasions van començar a minvar fins arribar a patir per un tomb al marcador. Finalment, es va aconseguir mantenir la victòria. 3 punts més. Ànims juve!!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page