top of page

S´obren les inscripcions per el nostre Campus d´Estiu

A partir d'avui 8 de maig, s'obren un any més les inscripcions per al nostre Campus d'Estiu. Des de Juventus AC Mataró, fa ja prop de 7 anys que intentem millorar el nostre projecte de Campus i aconseguir que tant els jugadors de la nostra pedrera, com els que arriben de fora gaudeixin el màxim de l'estiu i del nostre Campus!

Per a això cerquem complementar l'esport (especialment el futbol) amb moltes altres activitats lúdiques on els joves experimenten noves sensacions, facin nous amics i recordin el nostre Campus com una fita important la resta de l'any. Cada any des de Juventus AC Mataró, intentem seguir millorant i realitzar noves activitats per a no fer repetitiu el Campus de l'any anterior, realitzant noves activitats que donen un toc diferent cada temporada.

Enguany entre moltes activitats, tindrem també: Piscina, jocs d'aigua, taller de màgia, taller de circ, escalada, eixida amb bicicleta, bosc vertical, excursions i molt més! Us recordem que com cada any les places són limitades i que el Campus aquesta dissenyat per setmanes que comencen el 25 de juny fins al 20 de juliol. Us recordem que tots els nostres monitors tenen el titol oficial per a exercir les funcions del Campus tal com obliga la Llei general per a aquest tipus d'activitats.

Durant el dia 8 a la nostra pagina web tindreu les bases d´inscripció.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page