top of page

Mancant poques jornades, com estan els nostres equips de futbol 11? PRIMERA PART

Bé amics, seguidors i aficionats de Juventus AC Mataró. Avui mancant poques jornades per a acabar la temporada en totes les categories, repassem una mica totes elles i espremem al màxim com encaren aquestes últimes setmanes els equips del club. Esperem que us agrade la nostra aportació i seguiment.

AMATEUR

És l' "alma mater" del nostre club. La nostra filosofia és molt clara i no és la de portar cada any jugadors nous per a aconseguir objectius. La nostra filosofia és que l´ Amateur sigui un seguiment del nostre futbol base i els xavals que arriben al nostre amateur siguen companys que s'han anat formant en totes les nostres categories. El cas del Amateur és un cas diferent a la resta, doncs en jugar en la quarta catalana aquesta temporada el grup només va ser de 13 equips, amb el que la setmana passada va acabar la temporada. Després d'una temporada curta en partits el Amateur format amb molta joventut i pedrera a aconseguit un 5è meritori lloc hi ha sigut un d'aquells equips anomenats "mata gegants" guanyant als líders de la categoria. Aquest Amateur té bona pinta de cara al pròxim curs. En el seu grup de Quarta Catalana el Premia de Dalt a sigut el gran dominador, perdent tan sol dos partits (un contra el nostre Amateur), seguit d'un AIELL Cerdanyola pensat per a pujar de categoria amb jugadors amb experiència en la categoria i dos durs rivals com són el Tiana i el Rocafonda.

JUVENIL A

El Juvenil A mancant 3 jornades per al final està realitzant una gran campanya i actualment ocupa la 3a plaça. Per davant d'ells tan sol dos excel·lents equips pensats per a aconseguir l'ascens com són el Vila Olímpica i el Aqua Hotel. Aquest Juvenil a tingut una bona base hi ha sigut un equip molt regular durant tota la temporada on sempre a anat alternant des de la 6a a la 3a plaça de la classificació. Finalment i després d'un gran esforç final i bons partits han aconseguit el repte de posicionar-se 3ers. Aconseguiran acabar amb la medalla de bronze? En tres setmanes ho sabrem. Aplaudim la gran campanya del nostre Juvenil A! Felicitats!

JUVENIL B

El Juvenil B a sigut un equip en formació de cara al pròxim any. La seva classificació la podem valorar de notable encara que no a sigut tan regular com el Juvenil A. La 6a posició actual en la Segona Divisió Juvenil és molt meritòria ja que s'a enfrontat davant de rivals amb juvenils d'últim any. Ara cal acabar de sumar punts en les últimes 4 jornades per a acabar d'aconseguir el repte de quedar entre els 5 primers de la categoria.

CADET A

Mancant 9 punts en joc el Cadet A té al seu abast encara la quarta plaça, encara que serà molt complicada aconseguir-la. Aquest Cadet A ha passat per diverses fases durant la temporada. Al principi va començar amb baixes importants que van ressentir al grup en un inici, però a poc a poc a sabut prendre de nou el seu lloc i aconseguir mantenir-se en les places de mitja taula cap amunt. Ara en aquest trams final tornen a prendre les regnes i estan prop de quedar entre les 5 primeres places en la Lliga. Veurem que passa d'aqui a final de temporada.

CADET B

El Cadet B és un grup en formació, completament de primer any i que se li ha complicat molt la temporada en tenir en el seu grup majoria d'equips de segon any, amb jugadors amb un any més d'experiència a la categoria. Malgrat tot, l'equip a estat a l'altura i ha aconseguit fer gaudir als seus en els partits que han sigut més igualats en condicions, mostrant que té bones bases de cara al futur. Mancant 4 jornades per al final encara té possibilitats d'aconseguir alguna posició més alta a la taula ja que dels 4 partits, 3 d'ells són assequibles perquè el grup pugui encara puntuar i poder quedar a la meitat de la taula.

INFANTIL A

L'Infantil A obre un parèntesi en el nostre futbol formatiu. L'equip li han superat les expectatives i no a aconseguit acomodar-se a una categoria que se li a fet molt superior a les seves possibilitats. L'equip ocupa l'última plaça i encara que aconsseguís guanyar els 3 últims partits no podria aconseguir la salvació de la categoria. Malgrat això el grup sempre a donat la cara i els xavals han aportat tot el que han pogut per a aconseguir el difícil repte que tenien per davant.

INFANTIL B

Mancant 4 jornades el nostre Infantil B ocupa la 10à plaça en la classificació en el que a sigut el seu primer any a la categoria Infantil. En un grup complicat on es van inserir equips del Vallès com el Granollers i uns altres de la zona de Barcelona com el Young Talent o la Fundació Esportiva Gramanet, l'equip a donat la cara en la majoria d´encontres. En aquestes pròximes quatre jornades l'equip podria encara sumar punts importants per a posicionar-se una mica millor a final de temporada. Esperem que ho aconsegueixin!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page