Victòria magistral del Benjamí B a casa del Mataró per 1-4

May 22, 2018

A l'inici del partit ja s'intuïa que seria una gran jornada tenint en compte que tots dos equips volien emportar-se la victòria per guanyar punts a la recta final de la lliga.

El partit va transcórrer bastant equilibrat i amb molt de moviment per part de tots dos equips però la cosa va canviar quan, a l'últim minut del 1r quart, l'equip verd va encetar la llauna amb un grandíssim gol de falta que donava una gran confiança a l'equip (0-1). En el 2n quart la Juve continuava creixent dins del terreny de joc amb una gran actitud i un bon joc combinatiu de tots els seus jugadors. Malauradament un penal injustificat per part de l'arbit en contra dels verds, igualava el marcador 1-1. Després del descans la Juve continuava amb molta seguretat i amb molta força i això va fer que es desmarqués del rival i aconseguís un segon gol d'una falta estratègica (1-2) i un tercer gol de cap en un rebot de falta (1-3). Amb aquest resultat el partit semblava sentenciat però els verds no en tenien prou i a l'últim quart van sentenciar el marcador amb un altre gol (1-4). Molt bona feina Benjamí B! A seguir treballant fins al final...

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean