Dura derrota del Cadet A a casa davant d´un Premia de Mar necessitat de punts.

Cadet A 0-5 Premià de Mar.

Dura derrota dels verds enfront un equip que es jugava sortir de les posicions de descens i poder seguir un any més a Primera Divisió. Això es va notar en la intensitat que van dipositar en el partit dels dels minuts inicials, aconseguint un gol -rebotant a un jugador contrari- al minut 2 i situant el 0-2 al marcador abans dels 15'. Dos cops molt durs per a la Juventus, que no va sortir activat ni amb ganes de jugar i no trobava el seu lloc dins el partit. Ni tenia la pilota per controlar el partit ni defensava en bloc per evitar encaixar; un equip trencat. A la 2a part, els locals van intentar canviar la situació, demostrar perquè es troben en la part alta de la classificació i amb un canvi de sistema (més estructurat) van aconseguir disputar més el partit, però el Premià aconseguia ocasions de gol (i gols) gairebé sense buscar-les, amb un joc directe i simple des de la defensa. A destacar la feina del porter local, Arnau Pou, sinó el marcador hagués estat doblement abultat. Estar a mitja taula a final de lliga, sense disputar per cap objectiu competitiu, és complicat, i a vegades la motivació no surt. A seguir acabant la lliga el millor possible! Ànims nois!


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean