top of page

Dura derrota del Cadet A a casa davant d´un Premia de Mar necessitat de punts.

Cadet A 0-5 Premià de Mar.

Dura derrota dels verds enfront un equip que es jugava sortir de les posicions de descens i poder seguir un any més a Primera Divisió. Això es va notar en la intensitat que van dipositar en el partit dels dels minuts inicials, aconseguint un gol -rebotant a un jugador contrari- al minut 2 i situant el 0-2 al marcador abans dels 15'. Dos cops molt durs per a la Juventus, que no va sortir activat ni amb ganes de jugar i no trobava el seu lloc dins el partit. Ni tenia la pilota per controlar el partit ni defensava en bloc per evitar encaixar; un equip trencat. A la 2a part, els locals van intentar canviar la situació, demostrar perquè es troben en la part alta de la classificació i amb un canvi de sistema (més estructurat) van aconseguir disputar més el partit, però el Premià aconseguia ocasions de gol (i gols) gairebé sense buscar-les, amb un joc directe i simple des de la defensa. A destacar la feina del porter local, Arnau Pou, sinó el marcador hagués estat doblement abultat. Estar a mitja taula a final de lliga, sense disputar per cap objectiu competitiu, és complicat, i a vegades la motivació no surt. A seguir acabant la lliga el millor possible! Ànims nois!


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page