top of page

Victòria magistral del Benjamí B a casa del Mataró per 1-4

A l'inici del partit ja s'intuïa que seria una gran jornada tenint en compte que tots dos equips volien emportar-se la victòria per guanyar punts a la recta final de la lliga.

El partit va transcórrer bastant equilibrat i amb molt de moviment per part de tots dos equips però la cosa va canviar quan, a l'últim minut del 1r quart, l'equip verd va encetar la llauna amb un grandíssim gol de falta que donava una gran confiança a l'equip (0-1). En el 2n quart la Juve continuava creixent dins del terreny de joc amb una gran actitud i un bon joc combinatiu de tots els seus jugadors. Malauradament un penal injustificat per part de l'arbit en contra dels verds, igualava el marcador 1-1. Després del descans la Juve continuava amb molta seguretat i amb molta força i això va fer que es desmarqués del rival i aconseguís un segon gol d'una falta estratègica (1-2) i un tercer gol de cap en un rebot de falta (1-3). Amb aquest resultat el partit semblava sentenciat però els verds no en tenien prou i a l'últim quart van sentenciar el marcador amb un altre gol (1-4). Molt bona feina Benjamí B! A seguir treballant fins al final...


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page