Modesta victòria del Benjamí B davant el Masnou C.D per 1-0

May 30, 2018

 

Partit molt tranquil i amb poques dificultats per part de tots dos equips. Inicialment la jornada arrencava bastant dispersa per tots, però a poc a poc s'han anat situant dins el terreny de joc i la Juve ha guanyat una mica més en possessió que el Masnou . El partit no ha ressaltat per grans ocasions de gol ni en perill, però l'equip verd ha disposat de més oportunitats i ho ha sabut aprofitar al 3r quart quan ha pujat el gol definitiu de la victòria al marcador.

A falta només d'un partit per tancar la temporada i amb la tranquil·litat d'haver aconseguit ser 2° lloc a la classificació, tan sols podem felicitar al Benjamí B per la feina feta i seguir treballant fins al final.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean

FOLLOW US HERE: 

© 2012 Juventus AC Mataro. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean