top of page

Modesta victòria del Benjamí B davant el Masnou C.D per 1-0

Partit molt tranquil i amb poques dificultats per part de tots dos equips. Inicialment la jornada arrencava bastant dispersa per tots, però a poc a poc s'han anat situant dins el terreny de joc i la Juve ha guanyat una mica més en possessió que el Masnou . El partit no ha ressaltat per grans ocasions de gol ni en perill, però l'equip verd ha disposat de més oportunitats i ho ha sabut aprofitar al 3r quart quan ha pujat el gol definitiu de la victòria al marcador.

A falta només d'un partit per tancar la temporada i amb la tranquil·litat d'haver aconseguit ser 2° lloc a la classificació, tan sols podem felicitar al Benjamí B per la feina feta i seguir treballant fins al final.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page