top of page

Derbi molt disputat del nostre Juvenil A per acabar la temporada.

Últim partit de la temporada del nostre Juvenil A. Partit per a gaudir davant d'un rival de la ciutat com és el CE Mataró, però ja sense gens en joc. Partit molt entretingut, on el Juvenil va gaudir donant minuts a tots els participants d'aquesta excel·lent temporada que acaba. On el conjunt verd ha sigut la revelació del campionat, aconseguint la tercera plaça i donant guerra als dos líders destacats de la categoria (Vila Olímpica i Aqua Hotel). Felicitats per la gran temporada dels xics i el creixement que han tingut durant tot l'any.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page