Derbi molt disputat del nostre Juvenil A per acabar la temporada.

Últim partit de la temporada del nostre Juvenil A. Partit per a gaudir davant d'un rival de la ciutat com és el CE Mataró, però ja sense gens en joc. Partit molt entretingut, on el Juvenil va gaudir donant minuts a tots els participants d'aquesta excel·lent temporada que acaba. On el conjunt verd ha sigut la revelació del campionat, aconseguint la tercera plaça i donant guerra als dos líders destacats de la categoria (Vila Olímpica i Aqua Hotel). Felicitats per la gran temporada dels xics i el creixement que han tingut durant tot l'any.


Featured Posts
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean