top of page

El Benjamí B tanca la temporada amb una nova victòria davant el Cirera i la Segona plaça a la Lliga!

El Benjamí B tanca la temporada amb una nova victòria davant el Cirera per 0-5 en un partit molt encertat de cara a porteria. Possessió orquestrada majoritàriament per l'equip verd amb un joc ràpid i mitjanament controlat.

La Juve no s'ha fet esperar massa i a la primera oportunitat, al 1r quart, ha materialitzat el seu primer gol (0-1) donant així més confiança a l'equip. A partir d'aquí l'equip ha disposat de diverses oportunitats i ja en el 2n quart ha tornat a fer créixer el marcador amb un golàs (0-2) que donava més tranquil·litat als jugadors. Després del descans els verds han patit un ensurt al treure un gol quasi cantat del rival just davant de porteria, però això no els ha fet trontollar i de seguida han anat a buscar el tercer gol (0-3).

Ja a l'últim tram del partit els verds han marcat el 0-4 i han sentenciat el partit amb un golàs fruit d'un rebot que venia d'un xut al pal (0-5).

Moltes felicitats Benjamí B!! Hem aconseguit ser 2° a la Classificació gràcies a l'actitud, a l'esforç i el treball en equip de tots. Important destacar també la gran feina realitzada en el sotapals, ja que som l'equip menys golejat del nostre grup amb una diferència de 25 gols amb el següent menys golejat. Important destacar també que dels aproximadament 400 equips Benjamins que hi ha en els 25 grups de la lliga, el Juventus Benjamí B es troba entre els 10/15 equips menys golejats de la temporada. Impressionant!!!

MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOT L'EQUIP I ALS ENTRENADORS PER LA FEINA VEN FETA DURANT TOTA LA TEMPORADA.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page