top of page

El Benjamí C empata a casa contra el CE Mataró.

BENJAMÍ C - CE MATARÓ (1-1) Partit igualat entre dos rivals de primer any que han jugat en una categoria on el 80 per cent de jugadors eren de segon any. Malgrat açò tots dos equips van mostrar les seues millores durant la temporada i van demostrar que estan preparats per a la pròxima campanya. El domini i les ocasions va ser altern, encara que els locals van tenir les ocasions més clares. Primer amb una rematada de Lucca al pal i més tard amb dues jugades clares, on primer Ignasi i més tard Bernat no van estar del tot encertats. Al final empat i tots dos equips contents, com es pot veure en les fotos.


Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
bottom of page